Maatwerk

Maatwerk in je interieur

Maatwerk Keuken

Een keuken geheel naar eigen wens laten maken? Deze keuken is op maat gemaakt. Zelfs de kleur is zelf  samengesteld. Het werkblad is van keramiek met een prachtige marmeren ader.

Meer over dit project, bekijk mijn Portfolio.

Wil jij dit ook? Neem contact op info@binnenhuysontwerp.nl

Kast kinderdag verblijf

Deze  kast met zitgedeelte in de vorm van een huisje is speciaal op maat ontworpen voor een kinderdagverblijf. Het tafelblad kan verlengd worden, waar leidsters gemakkelijk kunnen aanschuiven.

Heel veel opbergruimte in de  kasten en vakken. De kast is gerealiseerd door een interieurbouwer.

Interesse, neem contact op info@binnenhuysontwerp.nl

Wasmachine kast

Heb je de wens om jouw wasmachine  hoger te hebben staan met een plank voor jouw wasmand? Waarbij achter de deuren je wasmiddel en strijkplank netjes zijn opgeborgen? Neem dan contact op info@binnenhuysontwerp.nl

Maatwerk bureau

Thuis werken is het nieuwe normaal. Een fijne werkplek in huis draagt bij aan een gezonde leefomgeving. Ben je opzoek naar een bureau dat bij jouw wensen past, maar is standaard niet te vinden? Bijvoorbeeld omdat je het in een bepaalde kleur wilt, of tot aan het plafond ( vol met boeken)?  Meer over dit project, klik hier.

Ik kan je helpen. Neem contact op met mij op.

Maatwerk badmeubel

Een echt houten  badmeubel in de kleur naar wens. Houten planken in een nis voor handdoeken met daaronder een wasmand. Wil jij dit ook? Neem dan contact op info@binnenhuysontwerp.nl

Schuifkast naschoolse opvang

Voor een naschoolse opvang hebben we een schuifkast van bijna 20 meter lang ontworpen. De kast is verdeeld over drie ruimtes. Door overal dezelfde kleur en principe aan te houden is het een heel mooi geheel geworden. Kleurrijk, maar toch rustig. Wanneer de schuifdeuren dicht zijn, is alles netjes en opgeruimd! 

Wil jij dit ook? Neem dan contact op info@binnenhuysontwerp.nl