Vanuit mijn passie voor tegels & sanitair is BINNENHUYSONTWERP ontstaan. Van jongs af aan ben ik in het bedrijf van mijn ouders “Toebast tegels & sanitair” bezig geweest met het combineren van stijlen, kleuren en materialen. Ik heb de omslag mogen mee maken van vrij basic badkamers en keukens naar ruimtes, die beleving en een eigen identiteit uitstralen. Het interieur is de laatste jaren steeds meer onderhevig aan trends, waardoor het continue in beweging is. Het blijft veranderen en inspireren.

Mijn waarden

Door bij ieder ontwerp & advies de waarden duurzaamheid, aandacht en klantgerichtheid vast te houden, is ook mijn werkwijze hierop gericht. Er is balans tussen persoonlijk contact en digitale middelen om zo op een verantwoorde manier om te gaan met onze leefomgeving.

Hiervan maakt mijn hart een sprongetje

De wensen van de klant vertalen naar een duurzaam inspirerend ontwerp of advies met aandacht voor mens en natuur. Om zo onze leefomgeving een stukje mooier te maken. Hiervoor zet ik duurzame materialen in en kijk ik naar hergebruik; energie besparende oplossingen hebben mijn aandacht om zo mijn steentje bij te dragen aan een mooiere wereld van morgen.

Ik ga voor blije klanten, duurzame oplossingen en ben vindingrijk in maatwerk!

Warme groet, Majanka

 

Something new, something old,
something personal
makes something beautiful