Vanuit mijn passie voor tegels & sanitair is BINNENHUYSONTWERP ontstaan. Van jongs af aan ben ik in het bedrijf van mijn ouders “Toebast tegels & sanitair” bezig geweest met het combineren van stijlen, kleuren en materialen. Ik heb de omslag mogen mee maken van vrij basic badkamers en keukens naar ruimtes, die beleving en een eigen identiteit uitstralen. Het interieur is de laatste jaren steeds meer onderhevig aan trends, waardoor het continue in beweging is. Het blijft veranderen en inspireren.

Mijn waarden

Door bij ieder ontwerp & advies de waarden duurzaamheid, aandacht en klantgerichtheid vast te houden, is ook mijn werkwijze hierop gericht. Er is balans tussen persoonlijk contact en digitale middelen om zo op een verantwoorde manier om te gaan met onze leefomgeving.

Hiervan maakt mijn hart een sprongetje

De wensen van de klant vertalen naar een duurzaam inspirerend ontwerp of advies met aandacht voor mens en natuur. Om zo onze leefomgeving een stukje mooier te maken. Hiervoor zet ik duurzame materialen in en kijk ik naar hergebruik; energie besparende oplossingen hebben mijn aandacht om zo mijn steentje bij te dragen aan een mooiere wereld van morgen.

Something new, something old,
something personal
makes something beautiful

Maar ook …….

 –  Skien, heerlijk in de buitenlucht actief bezig zijn
 –  Pilates, lekker mijn hoofd leegmaken 
 –  Favoriete vakantielanden zijn Scandinavië (de natuur, de rust, de pakken sneeuw in lapland, het prachtige licht en het design), Italië (de koffie en het eten, de cultuur, de oudheden, het strand en meestal het lekkere warme klimaat) of Oostenrijk ( in de winter het skiën in combinatie met de gezelligheid, in de zomer de huizen met de bloemen aan de balkons en prachtige uitzicht vanuit de bergen)
 –  Favoriete designer, Patricia Urquiola. Zoek haar werk vooral eens op!
 –  Mijn liefde voor keramiek: van nieuwe tot oude tegels, serviezen in alle maten & vormen, uiteraard badkamers waarbij keramiek een grote hoofdrol speelt.

Ik ga voor blije klanten, duurzame oplossingen en ben vindingrijk in maatwerk! 

Kom jij er op interieurgebied niet uit? Dan kom ik graag bij jou de huidige situatie bekijken om vrijblijvend een offerte uit te brengen. Stuur een mailtje naar info@binnenhuysontwerp.nl of bel mij 06-29394568.

Warme groet, Majanka