Van oriëntatie naar realisatie

Jouw pakket van eisen en wensen vertalen naar een ruimte waar je met plezier verblijft, waarvan je iedere dag geniet. Een interieurplan dat eenheid uitstraalt, waarbij de indeling, het kleur- en materialenplan met aandacht zijn gemaakt, zodat jouw levenswijze past bij jouw leefomgeving. Wil jij ook bewuste keuzes maken om je steentje bij te dragen aan een betere wereld van morgen? Laten we dan kennis maken, ik neem graag de tijd om jouw interieur vraag te inventariseren tijdens een  gesprek bij jou thuis.

Stappen:
 1. Oriëntatie
 2. Plan
 3. Presentatie
 4. Finetunen
 5. Realisatie 

Door gebruik te maken van een plan in kleur, materiaal en stijl is er houvast voor het gehele interieur.

1.  Oriëntatie

We maken een afspraak om jouw wensen te bespreken en stellen het pakket van eisen op. Het liefst de eerste keer bij jouw thuis.  Van jou vraag ik ook input zoals bouwtekening, eventueel foto’s, jouw leefwijze, comfortwensen en welke sfeer en stijl jou aanspreken. Ik stuur mijn inspiratie magazine met vragen en woonstijlen, dan worden al een groot aantal antwoorden zichtbaar. We bespreken om welke ruimte het gaat en hoe ik daarbij zal helpen. Mijn diensten:

A. Binnenhuys Advies - € 249,-

Een advies bij jou op locatie van 2 uur. Jij bepaalt waarover het advies gaat. Is het de indeling, kleuren, materialen, meubelen of verlichting. Ik vraag van jou input zoals de plattegrond,  foto’s en inspiratie beelden. 

B. Binnenhuys Interieurplan - € 695,-

Een interieurplan per ruimte ca 60m2 , waarbij jij houvast hebt  om zelf aan de slag te gaan. Dit bestaat uit 2D plattegrond, 3D visualisatie (2 indelingsvarianten), een kleurplan en materialenplan  aangevuld met sfeerbeelden.

C. Binnenhuys Interieurplan op Maat - op aanvraag

Een interieurontwerp waarbij je ontzorgd wilt worden. Ik werk alles in detail uit en kan het traject van A tot Z begeleiden. Het is een interieurplan op maat. Naast de bovengenoemde onderdelen 2D plattegrond, 3D visualisatie (2 indelingsvarianten per ruimte), kleurplan, materialenplan en sfeerbeelden, kun je extra bouwstenen toevoegen:
 • 3D filmpje
 • Lichtplan en schakelplan met armaturen en lichtbronnen
 • Maatwerk meubelen (kast, bureau, keuken, badmeubel)
 • Badkamerontwerp met technische  installatie tekening
 • Shopping list / offerte
 • Aankoopbegeleiding
 • Styling
 • Bouwbegeleiding

Voorstel voor een keuken betreft indeling en kleur zit in mijn ontwerp. Voor een definitieve keuze verwijs ik je door.

Klik hier voor meer informatie over de tarieven.

2. Interieurplan

Je ontvangt een concept, met daarin een sfeerimpressie en 2 indelingsopties. Het concept is een plan hoe een ruimte er uit gaat zien en welke kleuren en materialen er gebruikt gaan worden. Om een zo goed mogelijk beeld te geven, werk ik met een 3D visualisatie.

3. Presentatie

Het concept wordt digitaal  gepresenteerd bij mij op locatie en ondersteund met stalen.

4. Finetunen

Na de presentatie wordt de laatste hand gelegd om het  ontwerp definitief te maken. Je ontvangt de presentatie digitaal. 

5. Realisatie

Ga jezelf aan de slag, dan heb je de tools om je droominterieur te realiseren. Wanneer je ontzorgd wilt worden, kan het project worden uitgevoerd en begeleid.

 

Een interieur is pas compleet wanneer
de componenten: stijl, kleur en materiaal
een eenheid vormen en worden gestyled met
de juiste accessoires.