Akoestiek

Akoestiek in het interieur

Akoestisch paneel

Een akoestisch schilderij kan in ieder gewenst patroon en afmeting. Hier is een akoestisch paneel toegepast met foto van een Hollandsche meester in het formaat 270 x 250 cm

Akoestiek & vloerkleed

Textiele stoffen zijn de beste akoestieke vriend. Vloerkleed, stoffen bank, kussentjes en gordijnen werken erg goed tegen het galmen. Vloerkleden op tegelvloeren werken behaaglijk, en ook akoestisch. Vloerkleden in groot formaat bij een bank of zelfs onder de eettafel.

Akoestiek & gordijnen

Zoals hierboven gezegd, is textiel een goede akoestische vriend. Gordijnen van vilt of velours werken naast akoestisch ook isolerend. Het aanbrengen van een dubbele laag gordijnen, bijvoorbeeld: vitrage en overgordijnen of plissé en overgordijnen / in betweens werkt galm verlagend. Mocht je liever transparante gordijnen hebben voor bijvoorbeeld zakelijke ruimtes zijn er speciaal ontwikkelde transparante akoestische gordijnen.