Verbouwing De Klup Gouda

Beste Majanka & Marlies,

Nu de opening van De Klup alweer eventjes achter ons ligt heb ik tijd om jullie te bedanken en te complimenteren !
Het is echt schitterend geworden en jullie hebben daaraan een belangrijke bijdrage geleverd.

Vakwerk ! Chapeau !

We zijn echt heel blij met het eindresultaat Super goed gedaan !
Nogmaals dank namens het hele bestuur.

Vriendelijke groeten,
Sies Hamersma, voorzitter

Verbouwing bovenverdieping Gouda

Het samenwerken met Majanka was zeer fijn, ze kan goed luisteren naar de wensen, van zowel de ouders als de kinderen.
En komt met oplossingen die verrassend zijn en aansluiten bij onze wensen. Ze weet echt heel goed waar ze het over heeft, verstaat haar vak goed.
We hebben onze gehele 1e verdieping verbouwd met 2 nieuwe badkamers en een nieuwe indeling voor de kamers.
Dit was even puzzelen, maar Majanka heeft heel goed ruimtelijk inzicht en komt dan met de beste oplossing, die we zelf niet zouden bedenken.
De leefbaarheid en woonplezier van ons huis is enorm toegenomen, we hebben heel veel ruimte gecreëerd. De kleuren combinaties sluiten ook goed aan bij onze wensen en we zijn heel tevreden met het resultaat.
Majanka is altijd op zoek naar de beste oplossing of keuze in materialen, kleuren, meubels. Ze luistert goed en kan de wensen heel goed vertalen. Het was fijn dat ze met een moodboard werkt, dat geeft gelijk een gevoel hoe het gaat worden.
De heer en mevrouw van Wijk

Verbouwing woonhuis Waddinxveen

Een volledige verbouwing uithanden geven, dan ben je bij Majanka aan het goede adres. Van advies, ontwerp, offertes tot begeleiding van de aannemers en oplevering. Majanka heeft mij volledig ontzorgd waardoor er nu een geweldig eindresultaat staat. Bovendien is het communiceren met Majanka erg prettig, naast haar betrokkenheid is ze echt een vakvrouw!

Het ontwerp van mijn huis is niet alleen erg goed passend in een relatief klein huis. Majanka heeft ook overal aan gedacht zoals slimme oplossingen voor de badkamer, juiste plaatsing van trappen en toiletten zodat er meer ruimte is ontstaan tot aan het lichtplan en de stopcontacten. 

De leefbaarheid en woonplezier van mijn huis is enorm toegenomen, de kleurkeuze en het inrichtingsvoorstel geeft een echt warm thuisgevoel. Al met al woon ik nu met veel plezier!