Dit appartement bestond uit vele kleine ruimtes. De vraag vanuit de opdrachtgever was  meer ruimtelijkheid te creëren, maar ook rust om te kunnen werken of een extra slaapkamer te maken indien nodig. In overleg met een constructeur hebben we de  muur tussen keuken en woonkamer doorgebroken. Muren verplaatst, zodat er een betere looproute ontstond en goede opbergmogelijkheden werden gecreëerd. Middels de schuifdeuren kunnen ruimtes worden afgesloten voor werken of extra slapen.  Voor de jonge bewoners van dit appartement gekozen voor een goede basis:
– vloer in houtstructuur,
– naturellen op de wanden
– zwarte details
De kleurstelling ook in de badkamer en toilet doorgetrokken. 

Keuken voor & na

Het keuken eiland verbindt het koken met de gezelligheid van vrienden.

Woonkamer voor & na

De eettafel is bij de keuken betrokken en de zitkamer is naar het midden gedeelte verhuisd. De bank is een slaapbank voor een extra slaapplek. Het vloerkleed geeft warmte en verbinding tussen de elementen.

Slaapkamer & maatwerk kasten

De muur achter het bed is langer gemaakt, waardoor er een fijne inloopkast werd gecreëerd. De kasten zijn door een plaatselijke meubelmaker op maat gemaakt.

Badkamer & toilet voor & na

Voor beide ruimtes is gekozen om de grote lengtes van de houtlook tegel in de breedterichting achter het toilet en  de douchekraan toe te passen. Hierdoor lopen de vloer en de wand door in 1 tegel, het brengt eenheid in de ruimte, geeft rust en meer visuele breedte.