Van oriëntatie naar realisatie

De trends, het wensenpakket van de opdrachtgever en de schoonheid van wat erom je heen gebeurt, vertalen naar een ruimte waarin men zich comfortabel voelt en waarvan men iedere dag geniet. Samen met de opdrachtgever ideeën laten leiden tot een ontwerp, waardoor ik bijdraag aan een heerlijke plek om in wonen, maar ook beter omga met de wereld van morgen. Door te kijken naar duurzame materialen of hergebruik, hierdoor mijn steentje bijdragen aan een betere leefomgeving.

Stappen:

  1. Oriëntatie
  2. Plan
  3. Presentatie
  4. Finetunen
  5. Realisatie

Door gebruik te maken van een plan in kleur, materiaal en stijl is er houvast voor het gehele interieur.

  1. Oriëntatie

We maken een afspraak om jouw wensen te bespreken. Dit kan telefonisch, per mail, online (teams meeting) of op locatie. We bespreken om welke ruimte het gaat en van welke dienst(en) je gebruik wilt maken. Van jou vraag ik ook input zoals bouwtekening, sfeer, stijl , leefwijze, comfortwensen etc. Ik stuur mijn inspiratie magazine met vragen en stijlen, zodat je houvast hebt.

Diensten bestaan uit:

– een compleet ontwerp per ruimte (2D, 3D indeling, moodboard, kleurenplan, materialenplan en lichtplan). Voorstel voor een keuken betreft indeling en kleur zit in mijn ontwerp. Voor een definitieve keuze verwijs ik u graag door.

of

Aparte modules: – kleuradvies; – materialenplan eventueel kasten/bureau/badmeubel op maat; – lichtplan met type armaturen en schakelplan. – stylingsadvies met of zonder aankoopbegeleiding; – badkamerontwerp eventueel aangevuld met offerte en technische tekeningen; – bouwbegeleiding

2. Plan

Je ontvangt een concept, met daarin een sfeerimpressie en1 of 2 indelingsopties. Het concept is een plan hoe een ruimte er uit gaat zien, welke kleuren en materialen er gebruikt gaan worden. Om een zo goed mogelijk beeld te geven, wordt er gewerkt met een 3D visualisatie.

  1. Presentatie

Het concept wordt op locatie digitaal gepresenteerd en ondersteund met stalen.

  1. Finetunen

Na de presentatie wordt de laatste hand gelegd om het advies en/of ontwerp definitief te maken. Je ontvangt de presentatie digitaal. Aan jou de keuze of je ontzorgd wilt worden of je gaat zelf aan de slag met een kleurkaart en/of materialenkaart.

  1. Realisatie

Wanneer u ontzorgd wilt worden, kan het project worden uitgevoerd en begeleid.

Contact opnemen

Naar Tarieven

Een interieur is pas compleet wanneer de componenten: stijl, kleur en materiaal een eenheid vormen en worden gestyled met de juiste accessoires.