Passie voor sanitair & tegels

Vanuit mijn passie voor sanitair & tegels is Binnenhuysontwerp ontstaan.

Van jongs af aan ben ik in het bedrijf van mijn ouders bezig geweest met het combineren van stijlen, kleuren en materialen. Ik heb de omslag van vrij basic badkamers en keukens naar ruimtes, die beleving en eigen identiteit uitstralen mogen meemaken. Het interieur is de laatste jaren steeds meer onderhevig aan trends, waardoor het continu in beweging is, blijft veranderen en inspireren.

Door bij ieder advies en/of ontwerp de waarden duurzaamheid, digitalisering en klantgerichtheid vast te houden, is ook mijn werkwijze hierop gericht. De balans tussen persoonlijk contact en digitale middelen om zo op een verantwoorde manier om te gaan met onze leefomgeving.

De wensen van de klant vertalen naar een duurzame inspirerend ontwerp of advies met aandacht voor mens en natuur om zo onze leefomgeving een stukje mooier te maken. Het inzetten van duurzamere materialen en of hergebruik van materialen om zo mijn steentje bij te dragen aan een mooiere wereld van morgen.

“Something new, something old, something personal makes something beautiful”.

Voor mij is een interieur pas compleet wanneer de componenten: stijl, kleur en materiaal een eenheid vormen en worden gestyled met de juiste accessoires.

Het principe eenheid geldt voor iedere kamer in het interieur.

Majanka Toebast
Binnenhuysontwerp

06-29394568
info@binnenhuysontwerp.nl